Opkald: E-mail:

Udløsning i kvinden blive gravid


(2.91) 15 - Et liv med en stor pik Del 1 2 3 4 Skrevet af Anonym   00:01:21 (Almindelig sex) En særdeles veludrustet moden mand fortæller om livet på livets solside med en sjælden stor pik. (4.5) 37 - Jeg mødte min kusines datter til koncert! Nu var de 6 måneder gået, og det blev tid til at forny Mettes kontakt, jeg spurgte hende om hun ville have en ny kontrakt, eller om hun ville stoppe. Læn dig tilbage og kæl for dig selv, siger jeg. (4.07) 144 - Naboer Del 1 2 3 Skrevet af dinkyf   21:45:55 (Aldersforskel) Han sad i sine forældres have, alene da de var på ferie. Jeg begyndte nu at kneppe hende, og det var en fryd at se, at hun blev mere og mere aktiv, og det var tydeligt hun nød at være fyldt. (4.28) 110 - Min kvindelige professors slave Del 1 2 3 4 Skrevet af Anders and   00:01:38 (Aldersforskel) Som studerende på Aarhus Universitet blev jeg, gennem en årrække, min kvindelige professors legetøj. Jeg tog høretelefonen fra det ene øre, og sagde til hende, at om lidt ville hun blive løsnet, og hun skulle så slikke en anden kvinde til orgasme, den der kom først ville blive straffet med 100 slag.

Lige til at bedække og hun var klar til hvem som helst. Del Skrevet af Tenna03   00:01:10 (Aldersforskel) Vores unge pige forfører- og bliver forført (4.63) 181 - Sekretær på eventyr Del 1 2 3 Skrevet af Carl1958   00:01:57 (Gruppesex) Historien handler om sekretæren, der får udlevet nogle af sine drømme om at blive taget af flere. Jeg sukker dels er jeg lidt stødt over, at være blevet smidt på gade. Hun fik nu besked på at tage sin kjole og intet andet på, og så tog vi ind til byen, hvor vi startede med at købe tøj til hende, kun et enkelt sæt frækt undertøj, ellers korte kjoler og nederdele, samt tynde stramme t-shirts. Ikke at hun nogensinde kunne fortælle det på afdelingen, eller få ros for det nogen steder, - måske lige bortset fra hos Jesper. Hun stønnede og ville høre mere om, hvad jeg havde aftalt med min kammerat. Da jeg havde set billedet og læst beskeden, var jeg nærmest i vildrede. En af pigerne finder ud af, at han har en stor tyk pik. (3.78) 189 - Den tyske pige Skrevet af kiggeren   22:36:38 (Animal Sex) Vi havde lejet et sommerhus ved Vestkysten min kone og jeg.

(3.9) 149 - Eli, min kåte kusine Del 1 2 3 4 Skrevet af Fetter Anders   00:01:36 (Sex i familien - Nær relation) Jeg hadde aldri tenkt på Eli som noe annet enn min kusine og en av mine beste venner. Senere vil de andre i byen, men jeg er for træt og vil op på mit værelse. Lidt nede ad gaden er der en café, der har åbent. Hjemme hos Mark, kunne mit bankende pigehjerte og min hungrende fisse, ikke længere styre sig. (3.96) 174 - Jeg tar hvad jeg vil ha Skrevet af Henrik45   (Almindelig sex) En hurtig omgang i køkkenet hvor "Jeg ta? Jeg sagde nu til ham, at Mette nu kun adlød mig, og da jeg ikke havde sagt hun måtte sætte sig, så måtte hun jo blive stående, hun måtte faktisk heller ikke tale uden jeg havde givet hende lov, så derfor havde hun ikke svaret. Så trækker jeg g-strengen til side og trænger op i Louise (4.74) 4 - Fætteren i kollektivet, del. Jeg sagde nu til hende, at hun var myndig og skulle se at komme ud af faderens dominans, jeg ville da godt hjælpe hende, hvis hun ville. Der lå han med en ordenlig morgen rejsning, og nu ville hun ikke give ham dynen igen. (4.1) 16 - Et liv med en stor pik Del 1 2 3 4 Skrevet af Anonym   00:01:00 (Almindelig sex) En moden mand fortsætter sin fortælling om livet med en stor pik.

Hun boede stadig hjemme selvom hun nu var 19 år, og stadig fik klø når hun havde lavet fejl. Jeg roste hende, og sagde at hun skulle sætte sig ved siden af min stol. Jeg får en hård pik i hver hånd." (4.81) 14 - Elskov i det fri Skrevet af Ulven   00:02:18 (Almindelig sex) Tre oplevelser i det fri. Hun spurgte til aftalen jeg sagde, at jeg havde fået kontakt med ham, så alt ville blive som aftalt. Dette bliver begyndelsen til, et helt nyt sexliv for parret. Med mit hemmelige kamera på badeværelset opdagede jeg at hun godt kunne lokkes til sex med en pige. (4.71) 33 - Fræk telefonsamtale Skrevet af Elina Exotic   17:33:10 (SM) Telefonen ringede på en dårlig dag. Da hun var kommet sig, var jeg klar til at lade hende få pik for første gang, hun var drivende våd, men alligevel måtte jeg forsigtigt lade pikken komme forsigtigt længere og længere op i hendes meget snævre fisse, men til sidst var jeg helt.

Jeg hængte hende nu op, og gav hende straffen. R hvad jeg vil ha?" (3.17) 175 - Min Mors Veninde Skrevet af jesper   22:18:12 (Aldersforskel) Morens veninde var en dejlig dame - lidt fyldig og levede helt op til "drengens" fantasier, så da tilfældet endelig ville det, forblev det så kun en fantasi? Skrevet af Denanden   00:01:09 (Aldersforskel) Jeg en blotter? (3.89) 107 - Forførte min steddatter Skrevet af Ødipus   00:01:00 (Pigesex) Katjas kæreste var hende utro, hun kom for at søge trøst hos sin mor, men det blev mig - hendes stedmor - der kom til at trøste hende godt og grundigt. Jeg var en smule nervøs, men også lidt liderlig.

..

Vi boede på et hotel midt i byen, og om aftenen var vi nogle stykker, der spiste sammen. Skrevet af Hunterxxx   00:01:03 (Offentlig) En fræk tur i svømmehallen :-) (4.11) 71 - Nabokonen Skrevet af   15:54:29 (Aldersforskel) Han er 14 år, og hans mor har aftalt, at han skal gå over til nabokonen, når han kommer fra skole. Hun sad og tænkte sig om, og sagde så, at der var nogle ting hun havde syntes så hårde ud, men hvis jeg mente at det var det der skulle til for at opdrage hende, og lære at leve som slavetøz, så ville hun gøre. (4.67) 30 - Fætteren i kollektivet Del Skrevet af Store Alexander   00:01:02 (Almindelig sex) Bo har netop kneppet mig og sprøjtet sin fede sperm langt op i min fisse. Ham, hun havde indvilliget i at lade sig bedække af, da vi dyrkede hed sex i nattoget hjem fra Amsterdam i påsken. (4.62) 48 - Møde med bifyr Skrevet af Hanbul   00:01:04 (Blandet) Opfyldte forventninger (3.75) 49 - Mor og søster Mille Del 1 2 Skrevet af Paulus   00:01:17 (Sex i familien - Nær relation) Hvordan jeg endte i kanen med både min mor og min søster (4.5) 50 - Kursus. I det øjeblik tog min svigerfar bindet af sin kone, så hun kunne se at det var mig der kneppede hende. (4.79) 142 - Den liderlige hanhund Del 1 2 3 Skrevet af ensompige   00:01:07 (Animal Sex) En kvinde er nu to gange blevet bedækket af en hanhund uden at hunden har kunnet tilfredstille hende. Hun skrev ganske kort: Du kan godt køre hjem. Langsomt nærmer jeg mig hendes lår.

Spørger hun strengt og idet jeg svarer: Nej Mistres Rød! Jeg spurgte nu Mette, om moderen havde været nysgerrig om hvordan vi havde det i det daglige, og Mette sagde ja meget, og hun havde faktisk vist moderen mærkerne på kroppen ude i køkkenet, og moderen havde også været meget nysgerrig om kontrakten, og vores. Heldigt for hende, for hun har altid drømt om at få et dobbeltløbet gevær til sin rådighed. Jeg ville give hende bind for øjnene, så hun ikke ville kunne få mulighed for at se ham. (4.63) 188 - Glædesskibet Del Skrevet af Alex Canyon   00:01:12 (Domina) Vor Mor går amok i pisker som i en rus løs på Monas nøgne skød.

(4.33) 154 - Saras historie Del Skrevet af Styrvolter   22:24:44 (Udnyttelse) Sara har indvilget i at give 3 år af sit liv til en fremmed mand. Inden jeg fik nået at tage en beslutning, vibrerede min telefon igen. (4.5) 94 - Fætteren i kollektivet Del Skrevet af Store Alexander   00:01:22 (Udnyttelse) I kollektivet opdager Malene, at Louise har noget kørende med fætteren, og da hun hører om hans store pik, bliver hun selv interesseret. Jeg bad hende nu folde sine hænder bag nakken og blive stående sådan, indtil jeg gav hende andre ordrer. Jeg lod hende sørge for morgenmad, hun fik at vide at hun skulle være nøgen, mens jeg selv tog tøj på, hun så ud til at finde det naturligt at der var forskel. Med en følelse af både vrede og væmmelse, men også med det begær synet af hendes velskabte krop altid vakte i ham, betragtede han hende, nøgen fra knæstrømperne. Lang, og samtidig var den tyk, jeg vidste at den ville blive mindst. Hun sukker af lyst.

Jeg forklarede, at hun skulle være nøgen eller næsten nøgen. Du skal jo være min slaveso og hjælpe med til at opdrage min unge ven her. En dag hvor hun kommer hjem efter at have købt endnu en dejlig dildo, og skal være alene hjemme med manden i huset, har han tagen en kollega med hjem. Hilsen fra din spermfyldte og sultne hustru Med en stor smiley til at slutte af med. Mærker ham igen ved siden af mig.

(3) 81 - Emma og Jeff Del 1 2 Skrevet af DirtySugar   00:01:35 (Animal Sex) Emma er blevet konverteret til en lydig tæve, og får nu besøg (0) 83 - Lærerinden og den unge vikar Skrevet af skrivemabbi   00:01:36 (Aldersforskel) Som 18-årig blev jeg vikar. Hvor er du dejlig. Historien udvikler sig igennem kapitlerne, til mere end han havde regnet med. Den generte familiefar og førstepilot kan ikke holde fingre fra mig - den unge lækre stewardesse. Hun svare med en kælen stemme uhmmm. Moder og datter blev nu sendt i køkkenet med ret til at tale sammen, og vi begyndte at snakke, faderen var nysgerrig på det med kontrakten, og hvordan jeg opdrog hende, jeg havde taget kontrakten med, og han fik lov til at læse den,. Da jeg havde lynet for tasken, sagde jeg til hende, at jeg pakkede bilen.

(4.33) 162 - En SMS Skrevet af LiseP   00:01:14 (Almindelig sex) Denne erotiske novelle hedder "En SMS" (4.12) 163 - Min tid som ung pige i huset! Hun gik nu ind og lagde sig ind over spisebordet, og jeg gav hende nu 50 slag på ballerne. Bortset fra det, ville jeg ikke ændre noget ved hende den første uge, men senere ville hun både blive piercet og tatoveret, samt få et slavehalsbånd, som hun altid skulle bære. Hvorfor ligger jeg her? Hun havde følt at jeg havde myndigheden, da hun var til samtale, men det var først da hun fik mit afslag, hun følte at hun måtte krænge sit intime liv ud til mig, og så se hvad der skete. (4.02) 190 - Sommeren 93 Skrevet af JMK   00:01:10 (Pigesex) Mathilde lod sine fingre glide ned af mit maveskind. (4.77) 152 - Mødet med den modne kvinde Skrevet af Kvindejægeren   00:01:00 (Aldersforskel) En ung uerfaren dreng får sit livs oplevelse, da han bliver introduceret til den seksuelle verden (4.45) 153 - Sekretæren fra vikarbureauet Skrevet af Lasse   00:01:17 (Almindelig sex) Vikaren fra vikarbureauet viser sig. Jeg kysser hende i nakken og lader min ene hånd finde vej til hendes skød.

Dejlige kvinder uden tøj massage med udløsning

Udløsning i kvinden blive gravid

Aalborg teatre større bryster gravid

Sex shop kaiserslautern porno filme liste Massage brøndby thai massage happy ending
Yoni massage århus thai massage kbh 277
udløsning i kvinden blive gravid 458
Body to body massage odense lækker sex 298
Nøgne blondiner thai massage body 2 body 148

Hun bøjer sig ned. Det er simpelthen for dejligt, til at jeg vil med dig hjem lige. Da han kommer en time for tidligt derover, hører han stønnen fra soveværelset. (4.65) 165 - Sekretær på eventyr Del 1 2 3 Skrevet af Carl1958   00:01:21 (Gruppesex) Sekretæren har mange drømme om, hvad der sker bag dørene i en swinger klub. (4.5) 117 - Min frække moster i Viborg. Ærgerligt for hun var klar og jeg enormt tændt af tanken om, at han skulle have haft hende alene i sit soveværelse, mens jeg måtte vente i stuen på, at han var færdig med hende. Hvad har han nu for? (4.11) 12 - Jeg har nok smurt for tykt på Skrevet af Franz   00:01:05 (Almindelig sex) Dorthe laver en profil til mig på nettet.

Jeg fortalte, at jeg hvade fået fat i ham og at jeg var meget velkommen til at komme forbi med hende. Jeg ser efter en gang til. Hun sætter sig ned. 2 kolleger bliver tiltrukket, og i både poolområdet, værelset og saunaen overgiver de sig til hinanden og deres lyster. Du skulle have været med, sagde hun drillende. (3.89) 90 - Carolines dagbog Del Skrevet af Jacob og Camilla   00:01:19 (Almindelig sex) Vil erotikken vise Caroline vej ud af hendes skuffede og frustrerede tilværelse? Vi indkøbte også et udvalg af dildoer og buttplugs, og et halsbånd med kæde.

Jeg ser på min hustru, som stadig slikker hans pik med stor velbehag. Han er nok ude på badeværelset, som vi har aftalt. Hun så på sin mand og bad om at måtte få en tatovering ligesom sin datter, og også at blive piercet., han svarede, at hun bare kunne bestille tid hos en tatovør og en piercer, og han bad nu om at måtte fotografere Mettes piercinger. Jeg mærker, hvordan hendes krop sitrer, når jeg lader tungen danse på hendes kilder. Jeg bliver her til en gang sent i aften. Jeg forklarede hende, at hun efter min mening ville tiltrække sig alt for meget opmærksomhed fra mændene, på den måde hun udstrålede sex, og derfor ville være en der gjorde en afdeling mindre effektiv.

Svigermor, har en veninde som hun mener at han skal møde. Det er nu, siger jeg til hende. I det daglige måtte han selv onanere, og også her være lige ved 10 gange, før han fik sit bur på igen. (4) 182 - Den blinde mand Skrevet af Denanden   00:01:00 (Utroskab) hvad et engelskkursus ganske uventet kan medføre (4.4) 183 - Fantasi Del Skrevet af Ik   00:01:01 (Fantasi) Forsættelse af mit frække møde med ægtepar i skoven Møde hos venne parret på forlænget weekend Del 3 184 - Den. Det gik godt med opdragelsen, og efter 3 måneder, var Mette ved at blive den perfekte slavetøz, og hun kunne nu tage hårde straffe, og hun nød dem nu, og fik de fleste gange orgasme mens hun blev straffet. (4.53) 130 - Lukket inde i skoven. (3.06) 28 - en lille gaang tvang.

Klokken er næsten fire om eftermiddag, får min telefon vibrerer. Han regner ikke med, at hun har set ham stå og kigge, men det har hun måske alligevel. Lidt slukøret lusker jeg ud af døren og hører, hvordan min kammerat drejer nøglen i låsen. En dag min kone var taget til byen, kom jeg til at opleve noget, der fik min kone til at tro jeg havde set et spøgelse. Hun var også god til at lære fra sig? Jeg hører, at hun hviner med en lysten stemme: Det kildrer for meget, lad være. Pludselig kommer nabokonen ind i have, og den han prøver at dække bulen, med den bærbare, men den glider ned. Teenage børn og sygdom.

Jeg fortalte hende nu, at jeg så ville gifte mig med hende, og at hun så var bundet til mig til døden os skilte. Min hustru har gjort mig til en større hanrej, end jeg havde forestillet mig, hun ville. Jeg sagde til hende, at hun nok skulle komme lidt mere konservativt klædt til jobsamtalerne, og gemme sine fortrin lidt. (4.75) 166 - Maskulin logerende Skrevet af storebjØRN   00:01:13 (Mandesex) En beretning fra dengang Henning boede hos mig. Uheldigvis for min kammerat var han blevet syg, så hans kone havde frit spil til at forføre mig. Noget jeg finder pirrende. Mine ord gjorde hende om muligt endnu mere liderlig. Det havde jeg nu ikke, sagde jeg.

Smækbukser til gravide ida amalie porn