Opkald: E-mail:

Greve sportsmassage jyllingevej thai massage


greve sportsmassage jyllingevej thai massage

Trænger du til at få løsnet og afspændt musklerne, lider af hovedpine og spændinger eller har du problemer med bevægeapparatet ved udøvelse af din sport, så prøv en fysiurgisk/sports massage hos Greve Sportsmassage, RAB registreret behandler. Fodmassage, forkæl dine fødder med en gang massage. Ansigts refleksterapien er en manuel metode, hvis formål er at behandle grunden til kroppens organiske, fysiske, kemiske og psykiske ubalancer. Sydkystens Sportsklinik v/Tina Larsen tilbyder en virksomhedsordning med fysiologisk massage og eventuelt supplerende behandling med sportsmassage, triggerpunktsmassage og akupunktur til behandling og forebyggelse af arbejdsrelaterede gener og smerter. Hver en del har en zone som kaldes en reflekszone.

Fysiurgisk massage er gavnlig for spændinger, smerter i muskler og led og giver grundlæggende et øget fysisk og psykisk velvære. Klinikken holder ferielukket den 5/10. Zoneterapi : Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hoved/ansigtsmassage er effektivt mod spændingshovedpine og kan gives både alene og i kombination med kropsmassage. Læs mere om databehandling og samtykke her: Databehandling. Thai Massage kan også medvirke til reduktion af ledsmerter forårsaget af slidgigt. NMM Sportszoneterapi er en kombinationsbehandling, hvor man dels får zoneterapi og derefter, ved hjælp af akupressur og manipulation af de store muskelgrupper på kroppen, effektivt behandler især problematikker i bevægeapparatet.

Thai Massage er en populær massage terapi, der bruges til behandling af tilstande, såsom muskuloskeletale smerter og træthed. Thai Massage, thai massage hvis du ønsker en hårdere og mere dybgående massage. Thai Massage indebærer en række strække bevægelser, der forbedrer kroppens fleksibilitet, leddenes bevægelse og også forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen. Som supplement til mine behandlinger, eller som selvstændig behandling, gør jeg brug af kinesiotape og laser. Læs mere her, følg Sydkystens Sportsklinik på facebook få fif om sundhed og træning. Mit tilbud om firmamassage er ideelt til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker sundhed og trivsel som en del af deres HR-strategi. Det er en dyb, fuld kropsmassage der forløber fra fødderne op, og fokusere på sen eller energilinjer i hele kroppen, med det formål at rydde blokeringer i disse linjer, og dermed stimulere strømmen af blod og lymfe i hele kroppen. I kender det sikkert: ømme muskler i skuldre og ryg en stiv nakke træthed hovedpine, med blot en halv times massage en eller to gange om måneden, kan du og dine medarbejdere løbende få fjernet muskelspændinger, som kan være årsag til mange helbredsproblemer. Ansigts refleksterapi er en ny og moderne metode til at bearbejde ubalancer i kroppen ved stimulation af punkter og zoner i ansigtet og på kraniet. Gavekort udstedes, kan sendes elektronisk, læs mere her.

Thailandsk massage - eller Nuat Thai - kombinerer både fysiske og energiske aspekter. Du kan naturligvis betale med Dankort i klinikken. Sportsmassage, sportsmassage hvis du enten har en monotont arbejde, hårdt arbejde eller træner hårdt. Jeg bruger også triggerpunktbehandling.

Thai massage hvis du nsker en h rdere og mere dybg ende massage. Sportsmassage hvis du enten har en monotont arbejde, h rdt arbejde eller tr ner h rdt. Fork l dine f dder med en gang massage. Olie massage, hvis du bare tr nger til en afslappende massage. Den velkendte helbredende thailandske massage. Til dig som er aktiv i hverdagen, og har behov for en h rd massage. En meget blid og afslappende massageform.

Vi er en nystartet massage klinik p Valbylanggade med et sp ndende nyt personalehold. Vi gl der os til at m de dine behov. Alle kan have brug for massage. P klinikken kommer mange forskellige mennesker: b rn med voksev rk, skoleelever og studerende, personer med stillesiddende arbejde og personer med fysisk arbejde, personer med kroniske fysiske og psykiske sygdomme, pensionister, mennesker der dyrker sport p h jt plan og nybagte m dre. Baan: Natportien thai massage greve strandvej Watsana Larsen is feeling lovely with and 14 others at Baan Sabai. Sp S on S so S red S September 26, 2014. Thai, og, sportsmassage, Solr d Strand. 5 likes 8 were here. Sections of this page.

..

Dansk pron thai lanna wellness

Nedtrykte og anspændte medarbejdere er ineffektive medarbejdere. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med at der kan være en ubalance i kroppen. Sportsmassagen er mere dybdegående og med fokus på de muskler og sener, der bliver belastet af sportsformen. Massage kan på én gang afhjælpe stress og fysiske spændinger. Sygeforsikringen danmark yder tilskud til zoneterapi. Det er også muligt at kombinere zoneterapi kalder piger i københavn hvad betyder at have sand grus med fysiurgisk/sportsmassage. Den bygger på yoga, akupressur og zoneterapi.

LICENS ER NOGET VI GIVER TIL HINANDEN SLAGELSE THAI MASSAGE

Jasmin thai massage thai massage bb